Benzoic Acid

Published Nov 27, 21
5 min read

6-apb Benzofury Kopen - Research Chemicals - 123rc.nl

Uit voorzorg nemen we daarom nu maatregelen. Door bepaalde groepen stoffen te verbieden nemen we ook de indruk weg bij gebruikers dat deze stoffen niet zo schadelijk zijn, omdat ze in eerste instantie legaal op de markt komen.” Met nadruk dat er dus in veel voorkomende gevallen geen enkel wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de schadelijkheid van deze designerdrugs of research chemicals.

Verder kan de minister straks als dit wetsvoorstel ongewijzigd wordt aangenomen via een Algemene Maatregel van Bestuur gelijk een hele stoffengroep verbieden. Iets wat een hele slechte zaak zou zijn. Dit aangezien de minister dat gewoon zelf kan doen, zonder de Tweede Kamer toestemming te moeten vragen. ” Het kabinet wil zogenaamde ‘designerdrugs’ gaan aanpakken.Drugsproducenten en –handelaars weten met nieuwe stoffen nu vaak de dans te ontspringen. Door bepaalde groepen stoffen te verbieden kunnen onze opsporingsdiensten sneller doorpakken. We kunnen internationaal ook meer gezamenlijk optrekken en beter voldoen aan rechtshulpverzoeken uit andere landen, waar deze stoffen al verboden zijn. Kijk nu snel deze video waarin mijn grote voorbeelden burgemeester Van der Vaart en wethouder Hekking te zien zijn.” Grapperhaus Kraamt Grote Onzin Uit Nu weet ik toevallig, er is helemaal geen keiharde wereld.

Spuiten En Slikken - Benzo Fury - Youtube

Ook worden onze woonwijken en ons milieu juist niet in gevaar gebracht, aangezien de productie gebeurd in veilige, onder controle staande fabrieken. Fabrieken die bijvoorbeeld ook allerlei andere producten als medicijnen voor mens en dier maken. Ook zijn er wat ons betreft helemaal geen witwaspraktijken, aangezien wij (we kunnen niet voor anderen spreken) gewoon onze belasting betalen.

Is onze minister gek geworden om een research chemicals verbod te willen? De enige uitwerking die zijn research chemicals verbod gaat hebben is precies wat hij verteld dat er nu al gebeurt. Is deze minister gek, is deze minister krankjorum, zou deze minister van het padje af zijn? Nee, het is een verschil in perspectief.

Op het moment dat het economisch wat minder gaat zie je bijvoorbeeld dat de straffen voor drugsdelicten omlaag gaan. Op het moment dat coffeeshops dicht gaan, zie je dat direct de illegale dealer erop in springt. Met gelijk de volgende dag de oekaze dat coffeeshops wel een afhaalloket mogen openen.

Benzo-fury - Seks & Drugs Woordenboek - Spuiten En Slikken

Alleen legale research chemicals zijn een nagel aan de doodskist van elk rechtssysteem wat drugs verbiedt. Op het moment dat bepaalde designerdrugs en research chemicals eigenlijk legaal weinig ophef veroorzaken, dan zou men ook wel eens nog meer vragen kunnen stellen bij het verbod op andere drugs. Baantjes veilig stellen door verbieden van designerdrugs Op het moment dat je designerdrugs verbiedt, heb je jouw baan, de banen van veel andere advocaten en mensen die werken bij het Openbaar Ministerie en het rechtssysteem weer veilig gesteld - 6-apb kopen.

Het is bekend dat op XTC mensen nauwelijks bier drinken. Jammer voor Heineken. Beter voor onze schatkist, want alcohol kost de samenleving meer dan het aan accijns opbrengt. Echter we vertellen hier meer over in ons blog: Designerdrugs Verboden-Waarom Wel Waarom Niet Verbieden Designerdrugs Het Research Chemicals Verbod Kent Nu Drie Stofgroepen In de consultatie stellen Blokhuis en Grapperhaus voor om een drietal stofgroepen op Lijst Ia van de Opiumwet te plaatsen en daarmee te verbieden.

3mmc Bestellen? 3-mmc Kopen, Veilig En Vertrouwd!   4fmp5-EAPB Benzo Fury 1 gram – B-Smartys


Echter fentanyl en soortgelijke stoffen staan allemaal al op Lijst 1 van de Opiumwet. Die stoffen kunnen dus niet nog extra verboden worden in een nieuw research chemicals verbod. Echter natuurlijk is fentanyl als legaal medicijn (even gevaarlijk) nog volop verkrijgbaar. Legale medicijnen zijn volgens de Deense internist en hoogleraar Peter Gøtzsche de derde doodsoorzaak in het westen.

Een Tikkie Van Je Dealer: 3mmc Bestellen Op Internet - Erotiek

Interessant want het feit dat LSD ooit al in 1971 illegaal is gemaakt slaat helemaal nergens op. LSD is namelijk niet verslavend en staat op de lijst van schadelijkheid samen met paddo’s stijf onderaan. Het RIVM (je weet wel nu bekend van het Corona Virus en iedereen moet dan wel naar ze luisteren) had in 2009 een soort hitlijst gemaakt.

3-MMC kopen? Helaas verkopen wij geen 3-MMC meerMaarten (22) omzeilt drugswetten met legaal verkrijgbare 'designerdrug' - EenVandaag


De RIVM kwam tot de volgende totaalscore van meest schadelijke drugs: Wat opvalt is dat een drug (2C-B) die op lijst I van de Opiumwet staat niet eens op die lijst voorkomt. En toch moeten ook al die derivaten en analogen van 2C-B allemaal verboden worden? Wat is daar nog de logica van Grapperhaus in, als je het blijkbaar allemaal voor de volksgezondheid doet? Nee, je doet het voor je baantje en de baantjes van anderen en de winsten van ondernemers….

Dat is een lijst waarvan je stoffen alleen in bezit mag hebben als die voorgeschreven zijn door een arts - 4fa bestellen. Diezelfde WHO heeft van 2 tot 6 maart 2020 dus ook minstens 1100 mensen in Wenen bij elkaar gebracht. Mensen uit alle delen van de wereld om stoffen op een verboden lijst te plaatsen! Terwijl in hetzelfde Oostenrijk in de wintersportplaats Ischgl de Noors-Duitse barman van après-ski bar Kitsloch als superverspreider lekker al aan de gang was.

3-mmc Winkel: De Beste 3-mmc Aangeboden Online - 4fmp

Een wat kritischer media zou wellicht bij het research chemicals verbod tot een andere conclusie zijn gekomen.

More from Erectiepillen, Pillen, 3-MMC

Navigation

Home

Latest Posts

Beste Erectiemiddelen - Erectiepillen

Published Nov 30, 21
10 min read

Benzoic Acid

Published Nov 27, 21
5 min read

Wat Doet Viagra Bij Mannen

Published Nov 20, 21
5 min read